Изтеглете резервацията за нощувки  от ТУК и изпратете заявката на имейл fk.dinio.marinov@gmail.com

САНАТОРНО-ОЗДРАВИТЕЛЕН КОМПЛЕКС „КАМЧИЯ“

            Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“ е разположен 25 км. южно от морската столица на България – град Варна, до устието на едноименната река и природния резерват „Камчия“. Комплексът е собственост на град Москва и е една от най-успешните реализирани руски инвестиции в България.

Съчетанието на море, река и гора, съвременното екологично строителство го превръщат в предпочитана дестинация за целогодишен детски и семеен отдих, културен, спортен и медицински туризъм.

Той функционира целогодишно като може да приема едновременно до 2000 гости.

СОК „Камчия“ е уникален комплекс от нов тип – това е едновременно детски лагер, училище и дворец на творчеството.

Задачата на СОК „Камчия“ е да осигурява целогодишно условия за отдих и укрепване на здравето. Едновременно с това се предлагат образователни, културни, спортни и др. програми.

В зависимост от целевата група почиващи и техните конкретни медицински потребности са разработени и предлагат групови и индивидуални рехабилитационно-възстановителни пакети и процедури.

Комплексът се състои от четири бази: хотелски комплекс „Лонгоз“, Детските оздравителни лагери „Радуга“ и „Черноморски“ и вилно селище „Пирин“. Всеки обект има собствена база за хранене. За поддържане на физическата форма за гостите работят спортни и СПА центрове. Всички сгради се намират в дъбова гора, поддържа се красив парк с ботанически кътове, еко-пътеки и беседки.

Лечебно-диагностичният и балнеологичен център „Здравец“ разполага с 14 консултативно-диагностични кабинета, клинична лаборатория, рентген. Рехабилитационната част на центъра предлага: физиотерапия, кинезитерапия, инхалации, водолечение и солариум. В центъра работят високо квалифицирани медицински експерти.

В Учебно-възпитателния център „Юрий Гагарин“ освен училището има Славянски център, Авиокосмически център с музей, Планетариум, площадка с телескопи и интерактивен аналог на космическия апарат СОЮЗ-ТМА. СОК „Камчия“ се превръща в едно истинско „Училище на бъдещето“, което формира грижовно отношение на децата към заобикалящия ги свят. Тук те изучават и осъзнават взаимовръзката „Човек-Земя-Космос“.

Спортен комплекс „Камчия“ отговаря на всички олимпийски стандарти – в него се провеждат национални и международни състезания, тренировки и спортни лагери. Закритата му част се състои от басейн с олимпийски размери, лекоатлетическа писта, мулти-функционално поле с възможност за превръщането му в ледена пързалка и зали за различни видове спорт. Има и открити игрища за футбол, баскетбол, волейбол и тенис.

Уникалният Амфитеатър за 2000 зрители е перфектното място за провеждане на културни и обществени фоеуми, фестивали, конкурси.

Плажът е охраняван, и е един от най-красивите на Българското черноморие. Там гостите на комплекса ги очаква ресторантски комплекс „Кристал“ с разнообразно меню и чудесна гледка към морето.

Заповядайте в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“ – райско кътче за отдих, творчески и културен обмен, спорт и здраве.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ

НА XXIII « НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА НАРОДНА МУЗИКА »

 В СОК «КАМЧИЯ» 31.03-03.04.2017г.

 I.            НАСТАНЯВАНЕ FB в ДОЛ „Черноморски“

   Дeца до 18 год    (настаняване в стая с 3- 4 легла)          - 32 лв. на ден;

  •  Възрастни          (настаняване в стая с 2 легла) – 37 лв. на ден;

 Посочените цени са за настаняване на човек на ден и включват нощувка,  закуска, обяд, вечеря, неотложна медицинска помощ, денонощна охрана, ползване на интернет, TV, паркинг; 

 

 II.               НАСТАНЯВАНЕ BB в ДОЛ „Черноморски“

   Деца  до 18 год.  (настаняване в стая с 3- 4 легла)          - 20 лв. на ден;

  •  Възрастни          (настаняване в стая с 2 легла) – 25 лв. на ден;

Посочените цени са за настаняване на човек на ден и включват нощувка и закуска, неотложна медицинска помощ, денонощна охрана, ползване на интернет, TV, паркинг; 

  На 15 деца 1 ръководител се настанява за сметка на СОК „Камчия“

 Цените са крайни в лева и включват ДДС и туристически данък.              

 III.           ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

 Ползване на зали – за сметка на СОК «Камчия» ;

  • Посещение на Авиокосмическия център с планетариум – 3 лв. за деца и 5 лв. за възрастни;

 По време на посещението на Авиокосмическият център можете да разгледате интерактивен аналог на спускаем апарат „СОЮЗ-ТМА“ и да изслушате  беседа от космонавта-дубльор Красимир Стоянов. Беседата продължава в музея на космонавтиката, след което следва прожекция на филм в планетариума;

За допълнителна информация и въпроси екипът на СОК “Камчия“ е на ваше разположение.


Споделете:
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.

  • Digg
  • email
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YahooBuzz