ФУТБОЛ

Школа „ФУТБОЛ“


учител: Бисер Бъчваров
GSM: 0878126075
e-mail:biserfutbol@abv.bg

З а всеки, който желае и е на възраст между 9 и 16 години. Тренира се сутрин и след обед, съобразено със смените на учениците. Провеждат се състезания, както на местно, така и на национално ниво. Възпитаниците на школата многократно са носители на шампионската титла от Държавните първенства на МОН и НЦОВС.Класиране на деца до 13 г. от Държавните първенства на МОМН и НЦОВС, които се провеждат от 1996 г. на нормален футболен терен: две първи, осем втори и две трети места Участия в Държавните първенства на МОН и НЦОВС по мини футбол, които се провеждат от 2004 г. и в „Данониада“.Класиране на деца до 11 г. в Държавните първенства на МОН и НЦОВС по мини футбол в зала: едно първо, две втори и едно трето място.


 

 

 

Школа „Футбол” при Общински детски комплекс-Варна организира  група за участие в Международния турнир по футбол за деца и юноши в Барселона, Испания.

Турнирът  се организира ежегодно от немската  фирма „КОММ – МИТ”.

За участие в турнира е необходимо децата  да  са родени от 2001 до  2004 г. включително. Ще бъдат сформирани два отбора.

Турнирът се провежда в рамките на 6 дни от 22  до 28 юни2014 г.

Настаняването е в хотел с пълен пансион, в стаи с 2 легла за възрастни и 2, 3, 4 легла за децата, с баня и WC; Шведска маса (закуска, обяд, вечеря) в ресторанта на хотела.

Маршрутът включва посещение на Венеция и Монако. В Барселона освен турнирът, децата ще посетят паметникът на Христофор Колумб, Сграда Фамилия, Стадион „Ноу Камп”, музеят на „ФК Барселона”, където ще видят „Златната топка” на Христо Стоичков и други негови отличия. Пътуването се извършва с автобус. Тръгване на 19.06.2014 г., връщане на 1.07.2014 г.

Общата стойност на пътуването и пребиваването  е 1400 лв., платими  на  две  вноски. Срок  за  първата вноска – до 10 март2014 г.; втората до 30 април2014 г.  За турнирите е възможно да бъдат включени и придружаващи възрастни лица на същите цени.

Изискват  се  международен паспорт за децата и  нотариално заверено пълномощно от двамата родители по образец.

Телефон за връзка с ръководителя на школа „Футбол” Бисер Бъчваров 0878126075

Участия:
Споделете:
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.

  • Digg
  • email
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YahooBuzz